ETUSIVU | HUOLLOT | MOPOT JA SKOOTTERIT | HUSQVARNA | TUNTURI | SENIORISKOOTTERIT | YHTEYSTIEDOT


 


Husqvarna

Moto Tapsan tuotevalikoimaan kuuluvat Husqvarnan puutarha- ja metsätyökoneet, varaosat ja tarvikkeet sekä huolto ja korjaukset.


Metsätyökoneet

 

Ruohonleikkurit Kauniin nurmikon takaamiseksi tarvitaan ruohonleikkuri, joka pystyy leikkaamaan myös epäsäännöllisen muotoisia alueita ja jyrkkiä rinteitä. Husqvarnan laaja valikoima sisältää monenlaisia ruohonleikkureita, joiden leikkuumenetelmät on sovitettu vastaamaan erilaisia vaatimuksia.

Husqvarna Rider Esimerkiksi takarunko-ohjauksella, hyvillä hallintaominaisuuksilla ja eteen asennetulla leikkuulaitteella varustettu tehokas Rider tekee työstä hauskempaa ympäri vuoden. Sillä pääsee leikkaamaan ketterästi lähes kaikkialta.


Robottileikkurit Husqvarna Automower® sopeutuu nurmikkosi muotoihin ja leikkaa ruohon tehokkaasti myös puiden, pensaiden ja kukkapenkkien ympäriltä. Se väistää esteet, kiipeää rinteitä, ei pelkää huonoa säätä ja on riittävän hiljainen työskennelläkseen vaikka öisin - jos niin haluat.

Myynti ja huolto
On olemassa monta syytä siihen, miksi Husqvarna valitsee edustajakseen huoltavat jälleenmyyjät. Huoltopalveluja tarjoavat jälleenmyyjät tuntevat myymänsä tuotteet ulkoa ja sisältä. Olitpa omaksi iloksesi puutarhatöitä tekevä omakotiasuja, viheralan ammattilainen, metsä- tai rakennustyöstä elantosi saava, voit aina luottaa Husqvarna-jälleenmyyjän ammattitaitoon.

Katsasta myös Husqvarnan sivut 

Moottorisahat

XP®-moottorisahat on varustettu uusimmilla ominaisuuksilla, jotka tarjoavat maksimaalista suorituskykyä joka tilanteessa. X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta noin 20 % ja pakokaasupäästöjä jopa 75 %, Low Vib -tekniikka vaimentaa tärinää ja AutoTune™ takaa moottorin optimaalisen käyntinopeuden kaikissa sääoloissa.


Metsätyökoneet

Tehokkaat ja tasapainoiset raivaussahat on tehty vaativaan metsätyöhön ja pitkäkestoiseen käyttöön. Moottori on suunniteltu tehokkaaksi, mutta samalla sen tekniikka vähentää sekä tärinää että polttoaineenkulutusta. Kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät Husqvarnan vahvoissa raivaussahoissa, ja niiden avulla kaikkien vaativinkin raivaustyö sujuu helpommin.


Copyright © Moto Tapsa